Početna » Molitve s nakanom » Večernja Molitva: Čudotvorne i Moćne Molitve Na Kraju Dana

Večernja Molitva: Čudotvorne i Moćne Molitve Na Kraju Dana

Zadnja nadopuna: 

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Večernja molitva idealan je način za zahvalu Gospodinu na kraju dana. Umirit će Vam misli, blagosloviti dušu i olakšati san.

Izmolimo večernju molitvu:

Večernja molitva Ocu Nebeskom

Dragi nebeski Oče, i ovaj dan je na izmaku. Sada ga mogu predati Tebi u ruke. Golem si, svemogući Bože! Neopisivno sam ti zahvalan na tome što si uz mene danonoćno, što mi pridaješ toliki značaj.

Oče zahvaljujem Ti što me štitiš! Hvala što usmjeravaš svoje anđele na moj životni put. Zahvaljujem ti što pratiš svaki moj pomak i ne daš da odustanem od svega i predam se očaju. Zato mi je želja svoj život staviti pod sigurno okrilje Tvojih pravila. Jer uz Tebe se osjećam beskonačno zaštićeno.

U ovoj noći se želim predati Tebi i Tvojemu blagoslovu. Ti si moje svjetlo u mračnoj noći. I u trenutku kada pomislim da mi više neće svanuti novi dan, uzdat ću se u Tebe. U jednu stvar sam potpuno siguran, a to je da će mi uvijek biti oslonac! U svakome času dana i noći, Ti si tu.

Kako si samo milostiv prema meni, Oče moj nebeski!

Hvala Ti!

Amen.


Večernja molitva za snagu

Oče, jedva mogu podići pogled na tebe.

To je sve što mogu učiniti da zavapim za pomoć. Molim te da mi danas pružiš svoju milost. Pomozi mi da vidim da si u ovome i da si sa mnom. Pomozi mi da zapamtim da nisi iznenađen ili zatečen događajima ovoga dana.

Oprosti mi na mojim strahovima u vezi ovog dana. Oprosti mi što sam se žalio/la i mrmljo/la o tome kako je ovaj dan bio težak. Oprosti mi što sam zaboravio da si uvijek sa mnom.

Oprosti mi što se nisam sjetio prave istine i bogatstva koje imam – života koji si mi podario. Oče, usliši moju molitvu. Daj mi evanđeosku nadu na kraju ovog teškog dana.

Pomozi mi da se držim tvoje milosti, tvoje mudrosti i tvoje snage.

Amen.


Večernja molitva zahvale

Nebeski Oče, moj se dan bliži kraju i spreman sam se predati.

Ali prije nego što to učinim, moram ti iskreno zahvaliti. Uvijek je dobar dan, čak i kada stvari ne idu onako kako sam planirao/la, ili kada se čini da je svijet u kaosu, jer TI imaš kontrolu.

Za sve trenutke kada sam danas bio/la svjestan tvoje pomoći, sve trenutke kada se tvoja nevidljiva prisutnost činilo se tako blizu, hvala ti, Oče.

Pa čak i za sve meni neznane i nepoznate trenutke kada su se Anđeli poslani s neba kretali u moje ime na načine koje nikada neću saznati, hvala ti i na njima, Gospodine.

Amen.


Večernja molitva za obitelj

Dragi Bože, blagoslovi nas večeras odmorom i lakim sanom.


TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Oprosti nam za stvari koje smo danas učinili, a nisu ti ukazali čast. Hvala ti što nas toliko voliš i što nas poznaješ naskroz. Trebamo tvoju pomoć svaki dan, zahvaljujemo ti se na snazi ​​koju nam daješ.

Blagoslovi moju obitelj i naš dom i čuvaj nas kroz noć. Neka nas tvoji anđeli čuvaju, kao što si nam i obećao.

Rekao si da smo tvoje ovce. I da nas vodiš i čuvaš kao pastir. Znaš naša imena i činiš da se osjećamo posebnima i voljenima. Kada smo povrijeđeni, ti nam pomažeš da se osjećamo bolje. Hvala ti, Isuse, na tvojoj dobroj brizi i što si uvijek tu kad nam je potrebna pomoć.

Hvala ti za Bibliju i što nas učiš stvarima u životu koje nam pomažu rasti. Blagoslovi ljude u našem svijetu i pomozi im da shvate da ih i ti voliš.

Hvala ti za tvoj dobar plan za naše živote. Pomozi nam da te slušamo i volimo te sve više i više. Kada se ujutro probudimo, stavi osmijeh na naša lica i svoju svrhu u naša srca, kako bi bili spremni za početak novog dana.

Amen.

Molitva za blagoslov odmora

Večernja molitva za čvrst san

Nebeski Oče, ti si onaj koji daje odmor svojoj djeci.

Obasipaj me mirom koji nadmašuje svaki razum kada legnem spavati večeras.

Molim Te da mi olakšaš ovaj veliki teret koji nosim. Znam da moj stav, razina energije i duhovni život neće biti dovoljni da to učinim ako nemam odmor koji mi samo ti možeš dati.

Budi milostiv, Gospodine, i podari mi čvrst san.

Amen.


Večernje molitve za pojedinačne dane

Večernja molitva za ponedjeljak

Večernja molitva za utorak

Večernja molitva za srijedu

Večernja molitva za četvrtak

Večernja molitva za petak

Večernja molitva za subotu

Večernja molitva za nedjelju


Nakon večernje molitve izmolite i: