Početna » Molitve s nakanom » 5 Kratkih Jutarnjih Molitvi za Zahvalnost i Oproštenje

5 Kratkih Jutarnjih Molitvi za Zahvalnost i Oproštenje

Zadnja nadopuna: 

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Ove kratke jutarnje molitve blagoslovit će Vas zahvalnošću i oproštenjem. Učinit će Vaše srce i dušu čistim i radosnim.

Pomolimo se:

Kratke jutarnje molitve

1. molitva

Čisto Srce

Oče, moje je srce ispunjeno kaosom i zbunjenošću. Osjećam se kao da se davim u svojim okolnostima, a srce mi je ispunjeno strahom i zbunjenošću. Zaista mi treba snaga i mir koje samo Ti možeš dati. Upravo sada, biram počivati ​​u Tebi.

U Isusovo ime, Amen.

2. molitva

Zaštita Misli

Oče, danas tražim oproštaj svih negativnih i štetnih riječi koje sam o sebi rekao. Ne želim se ponovno zlostavljati na takav način. Promijeni moje misli i dopusti mi da shvatim kakvog si me čudesno napravio. Promijeni moje navike da jezikom širim nadu i milost u svom životu.

U Isusovo ime, Amen.

3. molitva


TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Dar Zahvalnosti

Bože, ponekad me život sruši i teško vidim stvari na kojima trebam biti zahvalan. Otvori mi oči da vidim darove koje si mi dao u životu. Za početak ću ti zahvaliti što me voliš dovoljno da dođem na zemlju i umrem kako bismo mogli živjeti zajedno zauvijek.

U Isusovo ime, Amen.

4. molitva

Blagoslov Bližnjih

Oče, moram ti zahvaliti što gledaš dalje od svojih grešaka i što me bezuvjetno voliš. Oprosti mi kad ne uspijem voljeti druge na isti način. Daj mi oči da vidim potrebe drugih ljudi u mom životu i pokaži mi kako zadovoljiti te potrebe na način koji Ti se sviđa.

U Isusovo ime, Amen.

5. molitva

Oprost i Ljubav

Gospode, želim pred tobom položiti sve što mi je teško. Otkrij čak i grijeh kojeg nisam svjestan, Gospodine. Položim ti ovo pred noge i molim za oproštaj. Vjerujem ti kad kažeš da nas pereš bjelije od snijega. Hvala ti, Gospodine, na tvojoj beskrajnoj ljubavi prema meni! Pomozi mi da počnem iznova da donosim odluke u tvoju čast.

U Isusovo ime, Amen.