Početna » Molitve s nakanom » Molitva za Ljubav

Molitva za Ljubav

Zadnja nadopuna: 

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Molitva za ljubav – buduću ili sadašnju. Nikada nije kasno moliti za ljubav.

Izmolite ovu molitvu i stvorite si sreću!

Molitva za ljubav

Oče! Potrebna mi je velika pomoć. Osjećaj samoće me prožime, i sve sam više izgubljen u ovom zlom svijetu. Potrebna mi je Tvoja zaštita, milost i utjeha. Žudim za sigurnim osloncem, a to si Bože Ti!

Blagoslovi me i pošalji Anđele čuvare da budu uz mene, jer velike odluke moram donijeti. U tvoje ruke predajem svoju dušu i tijelo. Potpuno se uzdam u tebe. Učini ono što misliš da je najbolje.

Ti znaš za koga sam odabran/a i tko je meni suđen. Molim te podari mi sreće i strpljenja da mi se napokon dogodi dobro, da budem sretan. Nemoj me ostaviti u ovom zlom i surovom svijetu, jer i sam znaš da bez tvoje pomoći neću uspjeti.

Potreban mi je partner, koji će zajedno sa mnom koračati kroz život. S kojim ću dijeliti i dobro i loše, te slaviti život i Tebe, Bože. Netko tko će me bezuvjetno voljeti i koga ću ja bezuvjetno voljeti.

Znaš da je tako lakše, Oče. Pošalji, molim te, blagoslov s neba i podari mi Ljubav koju zaslužujem.

Amen.


TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAKako bi ova molitva bila još efektivnija, dobro preporuča se dodatno izmoliti sljedeću molitvu:


Video molitva za ljubav


Zašto moliti za ljubav?

Bog je stvorio Adama i vidio da je prikladno za Adama da ne bude sam, a zatim je stvorio Evu (Postanak 2).

Čak i Pavao, u 1. Korinćanima 7,8-9, kaže neoženjenima i udovicama: “Dobro je ako ostanu kao ja. Ali ako nemaju samokontrolu, trebali bi se vjenčati, jer je bolje ženiti se nego gorjeti od želje.”

Svi imamo neku vrstu želje za brakom, dok drugi žele ostati slobodni, ali većina ljudi želi supružnika s kojim će provesti ostatak života.

Stoga nam Bog daje želje u našim životima sa svrhom. Neke su želje od svijeta, a neke od Boga.

Naš je posao molitvom tražiti Boga za želje koje nam je postavio.