Početna » Molitve svecima » Molitva sv Riti

Molitva sv Riti

Zadnja nadopuna: 

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Molitva sv Riti, zaštitnici u beznadnim i teškim situacijama će Vam olakšati svakodnevicu i povratiti životnu snagu. Služi kako bi nam olakšala put kroz sve nevolje i najteže životne prilike.

Izmolite molitvu sv Riti – svetici nemogućeg:

Molitva svetici beznadnih slučajeva

Pod težinom tuge i boli obraćam se s pouzdanjem Tebi, koju nazivam “sveticom nemogućeg”, da mi brzo ishodiš pomoć. Oslobodi, molim te, moje siromašno srce tjeskoba, koje me muče.

Povrati mi mir, da bismo Duhom ispunjeni bili zauvijek utvrđeni. Budući da je bilo uzaludno svako sredstvo da mi pribavi utjehu, pouzdajem se potpuno u Tebe, koja si od Boga izabrana za odvjetnicu u najočajnijim slučajevima.

Ako su moji grijesi zaprekom k ispunjenju mojih želja, isprosi mi od Boga kajanje i oproštenje. Ne dopusti, o ne, da i dalje prolijevam gorke suze. Nagradi moje čvrsto ufanje, a ja ću učiniti da bi gdjegod upoznali Tvoje veliko milosrđe spram ožalošćenih duša.

Molite s nama uz videozapis:


Molitva svetoj Riti u nevolji

Sveta zaštitnice nevoljnika, sveta Rito, bila si ponizna, čista i strpljiva. Tvoje molbe nebeski Zaručnik ne odbija, stoga te molim da isprosiš za me od našega Uskrsnuloga Isusa molbu koju ti upućujem…

Milostiva mi budi na veliku slavu Božju, da te slavim i hvalim u vijeke. Slavna sveta Rito, ti si čudesno sudjelovala u muci Gospodina našega Isusa Krista

Isprosi za me milost da pokorno podnosim teškoće ovoga života i zaštiti me u svim mojim nevoljama.

Amen.


Čudesna molitva svetoj Riti za bračnu ljubav

O uzvišena sv. Rito, u poslušnosti prema svojim roditeljima ti si sklopila brak. Prikazala si sebe kao pravi primjer kršćanske žene. Klečim pred tobom i otvaram ti svoje srce i molim te da mi Bog kroz tebe udijeli pomoć i zaštitu. Mnogo godina si u svome braku patila, iako si bila pravedna.

Moli Gospodina da mi da dovoljno snage da ostanem vjerna/vjeran njemu i svome mužu/svojoj ženi. Preuzmi sve nas, posveti naš rad, blagoslovi sve naše poslove da budemo dostojni slave Božje i da dobijemo zajednički blagoslov. O sveta Rito, neka ništa ne ometa naš brak u našoj kući, neka bude sretan i anđeli mira neka nas štite.


TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Otkloni molimo te, svaku svađu od nas. Neka nad nama i u nama vlada radost i da naša srca budu u ljubavi uzdržana. Prenesi ovu molitvu, o sveta Rito, pred našega Gospodina i moli Ga da nas čuje i usliša, da moj muž/moja žena i ja budemo u nebu kako bismo mogli zajedno slaviti Gospodina.

Amen.


O molitvama

Sveta Rita je zaštitnica u beznadnim i teškim situacijama.

Svetica se slavi 22. svibnja. Imala je ranu na čelu, koja je podsjećala na Isusove rane od trnovite krune. Ljudi su ju odmah nakon smrti počeli štovati kao sveticu. Između ostalog, poznata je kao i zaštitnica bolesnih, ranjenih, žrtava bračnog nasilja i očajničkih podviga.

Molitve sv. Riti će vas zaštiti, olakšati svakodnevicu i pomoći u životnim bitkama.

Zašto se moliti svetoj Riti kroz period od devet dana?

Iako je vodila vrlo težak život, u kojem je bila zlostavljana od strane vrlo nasilnog muža te gubitka sinova nakon teške bolesti, nikada nije izgubila vjeru u Boga.

Ljubila je, praštala je i kroz molitvu je postala sveta žena te se zagovarala za grešnike kroz cijeli svoj život. Kroz razmišljanje o Kristovoj patnji ona je osjetila jedinstvo s Isusom Kristom te je osjetila njegovu patnju.

Nakon što devet dana uzastopno služite Ritu, vaš zahtjev ili molba bit će nagrađeni.

Zato se molitva ovoj predivnoj ženi preporučuje svakome koga zadesi nemoguća situacija i vjerujte, kao što je to činila i ona.


Ova molitva je znana kao: molitva sv riti u najtežim prilikama, molitva svetoj riti svetici nemogućeg, molitva sv riti u nevolji i molitva sv riti za svaki dan