Početna » Molitve s nakanom » Jaka molitva za ozdravljenje

Jaka molitva za ozdravljenje

Zadnja nadopuna: 

Jaka molitva za ozdravljenje učinit će vaše Tijelo i Duh čistim i svježim. Slijedi i psihički i fizički boljitak.

Izmolite jaku molitvu za ozdravljenje (molitvu za zdravlje):


TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Molitva za ozdravljenje

O vječno živi Isuse, evo me pred Tobom. Vjerujem u Tebe i ljubim Te iznad svega!

Vjerujem da me čuješ, da me primaš ovakva kakav jesam i da me želiš i hoćeš ozdraviti.

Znam da mi jedino Ti možeš pomoći. Imaj samilosti prema meni! Smiluj mi se! Pogledaj sve moje rane i sve što me opterećuje i ozdravi me! Reci samo jednu riječ i ozdravit će duša moja, tijelo moje, psiha moja!

Isuse, žarko Te molim, dođi sada u moje srce i kraljuj u njemu kao moj jedini Spasitelj i Otkupitelj! Usrdno Te molim, dođi u moj život i oslobodi me od svih životnih ovisnosti!

Dođi, Isuse, i imaj samilosti sa mnom grješnikom i budi mi milosrdan.

Operi me u svojoj Presvetoj Krvi i oslobodi od mojih grijeha! Sakrij me u svoje svete rane! Budi moja snaga i jakost! Vodi me sigurnim putem spasenja! Milosrdni Isuse! Predajem ti potpuno svoj život: prošlost, sadašnjost i budućnost.

Uzmi, Gospodine, sve što imam, kako bih mogao Tebi posve pripadati. Uzmi sve moje slabosti i daj da iskusim spasenje i oslobođenje!

Od ovoga trenutka budi ti gospodar i spasitelj moga života zauvijek! Predajem se Tebi posve, da se volja Očeva na meni ispuni! Spreman sam na sve što Bog od mene hoće i želi! Učvrsti me u vjeri! Izlij svoga Duha na mene i na sve one za koje Te molim.

Vodi me putem koji mi je providnost dodijelila. Učini me spremnim ovoga trenutka učiniti sve što od mene Otac nebeski očekuje!


TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Budi hvaljen i slavljen, Isuse, u svima koji Ti se predaju.

Proslavi ime svoga Oca u svakome od nas!
Sve nas spasi!

Amen.

Za veću djelotvornost molitve za zdravlje, potrebno je izmoliti sljedeću molitvu:


Molitvu za zdravlje možete moliti s nama pomoću videozapisa!


O jakoj molitvi za ozdravljenje

Molitve imaju iscjeljujuću snagu. Upravo zbog toga, jaka molitva za ozdravljenje učinit će Tijelo i Duh čistim i svježim (može se odnositi i na vas i na bližnjeg). Tretira se i kao molitva za zdravlje te jaka molitva za psihičko ozdravljenje.

Bitno je za napomenuti da je ovo molitva za zdravlje koja se može uslišiti u vrlo kratkom vremenu. Uvijek je dobro moliti ovako snažnu molitvu, jer Vam može pomoći na mnogo načina.

Prepustite se Kristu, Bogu i Duhu Svetomu, i izmolite ovu čudotvornu molitvu!