Početna » Molitve svecima » Čudotvorna Molitva Svetom Josipu

Čudotvorna Molitva Svetom Josipu

Zadnja nadopuna: 

Čudotvorna Svetom Josipu moli se svako jutro 9 dana. Ova djelotvorna molitva pomaže Vam pronaći put ka Bogu i daje Vam utjehu. Svrha ove molitve je potaknuti svijest o Božjoj prisutnosti i ljubavi u životu molitelja.

Molitva se preporučuje za izražavanje različitih želja, a vjeruje se da će oni koji je redovito mole izbjeći naglu smrt i doživjeti oprost grijeha. Iskustva molitelja potvrđuju učinkovitost ove molitve, tvrdeći da je bila uslišana za sve one koji su ju molili.


TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Također se vjeruje da molitelji ove molitve neće pasti u ruke neprijatelja niti biti poraženi u svojim životnim izazovima. Ona Vam pruža utjehu i daje snagu onima koji se uzdaju u moć Svetog Josipa.

Izmolite čudotvornu molitvu svetom Josipu i dogodit će se čudo!

Molitva sv Josipu

O, sveti Josipe, čija je zaštita tako velika, tako jaka,  tako izravna pred Božjom krunom, stavljam u Tebe svoje  potrebe i želje.

O, sveti Josipe pomozi mi svojim snažnim zagovorom i izmoli za mene od svog djevičanskog Sina sve duhovne blagoslove, kroz Isusa Krista, našega Gospodina, tako da, jer sam vezan/a Tvojoj nebeskoj snazi, mogu iskazati svoju zahvalu  i poštovanje najljubljenijem Ocu.

O, sveti Josipe nikad se ne ću moći umoriti promatrajući Isusa kako spava u Tvojim rukama. Ne usuđujem se prići dok se On odmara u blizini Tvoga srca.


TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Zagrli ga u moje ime i poljubi Njegovu nježnu glavu za mene, i zamoli ga da mi uzvrati poljubac kad udahnem posljednji uzdah.

Sveti Josipe, zaštitniče umirućih, moli za nas.
Amen.


Čudotvorna molitva sv Josipu

Izmolite čudotvornu molitvu sv Josipu pomoću videozapisa!

Zanimljivost o molitvi

Molitva je pronađena 50 godina nakon rođenja Isusa Krista.

Od velikog je značaja jer ju je 1505. godine Papa poslao caru Karlu koji je pošao u bitku.

Kako moliti čudotvornu molitvu sv Josipu?

1. Znajte za što molite

Molitva je jednostavan način povezivanja s beskonačnim.

Bilo da tražite pomoć ili samo da vam se zahvalite, molitva je nevjerojatna praksa koju preporučujem svima koji žele poboljšati svoj život. Za početak, moramo si postaviti jedno pitanje: Postoji li nešto što bismo željeli promijeniti u svom životu? Ako je odgovor potvrdan, a želite napraviti promjenu, što bi to bilo potrebno?

Ne možemo napraviti promjenu a da ne znamo što tražimo.

2. Budite ustrajni, iskreni i opušteni

Molitva sv Josipu je devetnica, što znači da ju je potrebno moliti devet uzastopnih jutara. Možete ju prilagoditi svojoj dnevnoj rutini, na način da ju molite npr. čim se ustanete ili prije spavanja.

To je jedan od najučinkovitijih načina da dobijemo odgovore na naše molitve.

Zapamtite da je molitva je razgovor s Bogom. U našem brzom svijetu lako je zaboraviti vrijednost molitve. Ipak, to ostaje jedan od najboljih načina za održavanje duhovne ravnoteže.

3. Molite svim srcem i dušom

Molitvu sv Josipu jako je bitno moliti svim srcem i dušom!

Nekada je vrlo lako omesti se usred molitve. Često molimo i ne znamo što tražimo i ne razmišljamo o tome što stvarno želimo. To može rezultirati primanjem stvari koje zapravo ne želimo, ili nam se mogu dogoditi stvari koje nismo uopće očekivali.

Kada molimo srcem, naš um se oslobađa da se usredotoči na ono što želimo.

Zašto moliti ovu molitvu?

Čudotvorna Molitva Svetom Josipu predstavlja duhovnu praksu koja vjernicima pruža posebnu vezu s ovim svetim zaštitnikom obitelji i radnika. Ova molitva se tradicionalno moli devet uzastopnih jutara, a vjeruje se da donosi brojne blagoslove.

Molitelji se obraćaju Svetom Josipu s svojim željama, vjerujući da će biti uslišane. Osim toga, molitva pruža osjećaj prisutnosti Božje ljubavi u životu molitelja te im pruža duhovnu utjehu i snagu.

Vjernici također vjeruju da molitva Svetom Josipu pruža zaštitu od neprijateljskih sila te pomaže u prevladavanju životnih izazova i bitaka.

Moljenje ove čudotvorne molitve predstavlja iskaz vjere i povjerenja u zaštitu i zagovor Svetog Josipa u raznim aspektima života.


Za moćniji blagoslov, nakon molitve sv Josipu izmolite sljedeću molitvu: ⬇️