Početna » Molitve svecima » Molitva sv Rafaelu za Životnog Partnera

Molitva sv Rafaelu za Životnog Partnera

Zadnja nadopuna: 

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Molitva sv Rafaelu namijenjena je svima koji traže životnog partnera. Služi kako bi pronašli pravi put ljubavi.

Pomolimo se:

Molitva sv Rafaelu

Sv. Rafaele, poslan si od Boga da vodiš mladog Tobiju u izboru za dobru i kreposnu ženu. Molim te pomozi mi u ovom važnom odabiru koji se odnosi na moju cijelu budućnost. Nisi vodio Tobiju samo do njegove žene, već si mu dao i važne smjernice koje su bitne za svaki kršćanski brak:

“Molite zajedno posebno prije donošenja važnih odluka.”

Ako kroz molitvu dragoga Boga gledamo kao “trećeg partnera” u našem braku, imat ćemo snagu i sve milosti koje su nam potrebne da živimo po Njegovoj svetoj volji.

Amen.

1x Oče naš, 1x Zdravo Marijo, 1x Slava Ocu


TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Sv. Rafaele, veličanstveni od sedmorice, koji stoje pred Njegovim prijestoljem koji živi i vlada, anđele zdravlja, Gospodin je ispunio tvoju ruku melemom s neba da olakšavaš i liječiš naše patnje. Ozdravi i izliječi sve bolesne i vodi naše korake u nastupima sumnje.

Ti, ljubavna strijelo i medicino Božje ljubavi, rani, vruće te molimo, gorućom ljubavi naše srce i daj da ta rana nikada ne zacijeli te da u svakidašnjem životu uvijek ostanemo na putu ljubavi!

Amen.


Video molitva sv Rafaelu


Za veću djelotvornost molitve sv Rafaelu izmolite i sljedeću molitvu:


Zašto moliti sv Rafaelu?

Riječ Raphael na hebrejskom može se prevesti kao “Bog liječi”, “Božanski iscjelitelj” ili “Božji lijek”. Njegovo anđeosko poslanje na zemlji je liječiti, što je vrlo važno za one koji pate na bilo koji način.

Tradicionalno je imao zasebnu svetkovinu 24. listopada, iako je nedavno njegov blagdan spojen s blagdanom druga dva arkanđela 29. rujna.