Početna » Molitve s nakanom » Molitva protiv zla u kući

Molitva protiv zla u kući

Zadnja nadopuna: 

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Molitva protiv zla u kući efektivna je i djelotvorna molitva kojom ćete eliminirati zlo iz vašeg domaćinstva. Molite s nama!

Pomolimo se:

Molitva protiv zla u kući

U ime Oca i Sina i Duha Svetoga. Amen.

Oče, koji si beskrajno dobar, posvećujem ti ovo mjesto u kojem živim sa svojom obitelji, svoj dom. Mnogi su domovi postali mjesta razdora, svađa oko nasljedstva ili financijskih dugova, mjesta tuge i patnje.

Neki su ranjeni raznim neurednostima, kao što su nevjera, zatim mržnja, osveta, pornografija, sebičnost, nepravednost, krađa, trgovina drogom, nepoštovanje, teška bolest, psihološki poremećaj, agresivnost, smrt i pobačaj.

Neki su domovi izgrađeni na mjestima koja su bila predmet pravnog spora i nepošteno stečen posjed, kao i nepravedno naslijeđena, što može biti uzrok smrti, nesreće, nasilja i agresivnosti.

Gospodine, molim te da nas blagosloviš i otkloniš sve to zlo od nas! Znam da Neprijatelj koristi te situacije da bi se nastanio u njima, ali znam i to da ti imaš moć otjerati sve zlo s ovog mjesta.

Stoga te molim da otjeraš Đavla i ne daš mu se ikada više vrati u ovu kuću.

Danas odlučujem posvetiti ovaj dom tebi. Molim te da, kao što si ušao u kuću mladenaca u Kani Galilejskoj i izveo ondje svoje prvo čudo, danas uđeš u moju kuću i otjeraš sve zlo koje se je možda u njemu nastanilo. Molim te, Gospodine Isuse, da svojom moći sada otjeraš sve zlo!

Neka sve zlo ode s ovog mjesta, odmah sada, u ime Isusovo, i neka se nikada više ne vrati, jer ova kuća sada pripada Bogu i njemu je posvećena.

Gospodine, molim te da otkloniš s ovog mjesta sve sukobe među braćom, sve borbe, svako nepoštovanje i svako nasilje između roditelja i djece, među supružnicima koji ovdje žive i među svima koji u njemu žive, kao i kod susjeda.


TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Neka Božji anđeli obitavaju u ovom domu. Neka se nastane u svakoj sobi, kupaonici, kuhinji, hodnicima i u dvorištu. Neka naš dom bude utvrda koju čuvaju Božji anđeli, tako da cijela naša obitelj bude ustrajna u molitvi i ostane vjerna u Božjoj ljubavi, i neka mir i spokoj prebivaju u njemu.

Hvala ti, Gospodine, što uslišuješ moje molitve. Dopusti nam da ti služimo svakog dana i neka tvoj blagoslov ostane na nama. Sada znaš, Gospodine, da ovaj dom pripada tebi.

Ostani s nama, Gospodine!

Amen.

Nakon molitve izmolite Oče naš i blagoslovite svetom vodom sve prostorije.


Video molitva protiv zla u kući


Ako želite dodatno zaštititi vaše domaćinstvo, izmolite i:


Zašto se moliti protiv zla u kući?

Svijet je lijep, a život je pun blagoslova; da, to je istina. Međutim, svemir djeluje i pozitivnim i negativnim. Nažalost, kada negativna energija napadne, život postaje izazovan.

Najbolji način je korištenje molitve za uklanjanje zlih duhova i dopuštanje Bogu da zaštiti vas i vaše najmilije.

Suočavanje s moćnim nečistim duhom nije nimalo lako. Oni sišu svu energiju životne snage, uključujući i sreću obitelji.