Početna » Molitve s nakanom » Molitva Protiv Prokletstva

Molitva Protiv Prokletstva

Zadnja nadopuna: 

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Molitva protiv prokletstva je izrazito jaka i djelotvorna molitva. Oslobodite se uroka, prokletstva, čaranja i sličnih nedaća.

Pomolimo se:

Molitva protiv prokletstva

U Ime Gospodina Isusa Krista, osnažen/a posredovanjem Blažene Djevice Marije, svetog Mihaela Arkanđela, svetih apostola Petra i Pavla, i svih svetih, snagom svetoga autoriteta u Isusovo presveto Ime, molim te Gospodine Bože da slomiš i poništiš sva prokletstva, vještičarenja, uroke, pečate, sotonske zavjete i ugovore, duhovne i duševne veze sa sotonskim snagama, zle želje i požude, nasljedne pečate, zamke, utvrde, laži, zapreke, obmane, duhovne utjecaje i napade.

Ukloni svaku nefunkcionalnost i bolesti bilo kojeg uzroka, i sve što je nabačeno na našu obitelj i kućanstvo; [posebno ako je nabačeno na (ime osobe) koga jako volim. Oče nebeski, molim te prekori ove zle duhove i njihova tlačenja, i otjeraj ih daleko od ove obitelji [posebno od (ime osobe)], tako da možemo nesmetano vršiti tvoju volju i ispuniti poslanje na tvoju veću slavu.

Hvala ti, Oče, za uslišanje molitve.

Slavimo tvoje Sveto Ime, klanjamo ti se i ljubimo te. Hvala ti za mudrost i svjetlo Duha Svetoga. Hvala ti što si nam omogućio po Duhu Svetom da budemo agresivni protiv đavolskih djelâ. Hvala ti za nadu koja tjera malodušnost; hvala ti za nadolazeću pobjedu. 

“U svemu nadmoćno pobjeđujemo po onome koji nas uzljubi” (Rim 8,37).

Oče, izručujem/o svoje neprijatelje u tvoje ruke. Pogledaj na njih svojim milosrđem i ne okreni njihove grijehe protiv njih. Ako je tko prokleo našu obitelj, kućanstvo i imanje, mi ga sada blagoslivljamo. Tko god nas je povrijedio, sada mu opraštamo. Za one koji nas progone, sada molimo:

Oče naš
Zdravo Marijo
Slava Ocu

O moj Isuse, oprosti nam naše grijehe, očuvaj nas od paklenoga ognja i dovedi u raj sve duše, a osobito one kojima je nepotrebnije tvoje milosrđe.


TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Sveti Mihaele Arkanđele, brani nas u boju; budi nam zaštita od pakosti i zasjeda đavolskih. Ponizno molimo: neka mu zapovjedi Bog, a ti, kneže nebeske vojske, Sotonu i druge zlobne duhove, koji na propast duša lutaju svijetom, božanskom snagom odagnaj u pakao.

Amen.

Slava Ocu…


Za veći blagoslov izmolite i sljedeću molitvu:


Molitva protiv prokletstva je znana i kao molitva protiv prokletstva predaka


Zašto moliti protiv prokletsva?

Ova molitva za oslobađanje za razbijanje svake kletve i uroka sigurno će vam donijeti veliko oslobođenje dok je molite.

Bit ćete oslobođeni svih oblika čarolija od đavla i njegovih agenata koji su vam dosad mučili život. Ona će vam dati pobjedu u svim izazovima s kojima se borite.

Bog velikog oslobođenja će ustati u vašu obranu i voditi vaše bitke dok se budete upuštali u ovu molitvu oslobođenja. Molite ovu molitvu s vjerom i očekujte veliko oslobođenje u svom životu.