Početna » Molitve s nakanom » Molitva za Začeće Djeteta i Zdravu Trudnoću

Molitva za Začeće Djeteta i Zdravu Trudnoću

Zadnja nadopuna: 

Želite si pospješiti šansu začeća? Molitva za začeće djeteta i zdravu trudnoću će Vam pomoći.

Za Vas smo priredili 3 različite molitve, koje je najbolje izmoliti zajedno, i to svakog dana dok se čudo ne dogodi! Pomolite se za i osigurajte si Božanski blagoslov!


TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Molitva za začeće

Oče nebeski, danas dolazim k vama i uvijek vaš ljubazni sluga da vas zamolim za zahtjev da možete začeti dijete. Ovo je nagrada koju ću cijeniti svojim životom. Zahvaljujem vam na blagoslovima koje imam i na blagoslovu koji ću uskoro primiti.

Vjerujem u Isusovo ime i ne uzimam ga zdravo za gotovo. Volim te Gospodine cijelim srcem i znam da nisam ostavljen niti zaboravljen.

Amen.

Molitva za zdravu trudnoću

Nebeski Oče, Ti znaš moju duboku želju za djetetom. Malenog voljeti i držati, njegovati, njegovati.
Daj da moje tijelo zatrudni i rodi lijepo, zdravo dijete na tvoju svetu sliku.

Uputi me u svim mojim izborima kako bi ovo začeće, moja trudnoća i rođenje moje bebe bili u skladu s tvojom voljom. Nebeski Oče i Sveta Majko, usliši ovu molitvu moga srca, uma i duha.

Amen.

Molitva za sretnu trudnoću

Dragi Bože dobrote i milosti, drži nas blizu. Tužni smo i puni nade, zabrinuti i uzbuđeni, željno iščekujemo trenutak začeća. Neka bude Tvoja volja da sretan život našeg djeteta uskoro započne.


TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Odaberi najbolje od nas oboje kako bi stvorio novu dušu. Stavi ga tako nježno u moju utrobu gdje ću njegovati i štititi dragocjeni dar života koji ću uskoro primiti.

Amen.

Ukoliko želite veći blagoslov izmolite neku od sljedećih molitvi:


Kako će vam molitva pomoći u ovoj situaciji?

Davno smo naučili da je Bog svemoguć, a začeće je vrhunac iskrene ljubavi i zajednice supružnika.

To je čin koji ne može doći kada vi to zaželite već kada vam On to zada kao zadaću u vjerskom životu. Na vama je kao vjernicima da vjerujete u Njegove nakane, Njegovu volju i Njegovu ideju vašeg puta.

Sve što možete napraviti je redovno moliti, vjerovati i poštovati svog supružnika dok vam Bog ne podari čin začeća i vaše živote blagoslovi predivnim plodom Njegove i vaše ljubavi.