Početna » Molitve s nakanom » Molitva za spas braka

Molitva za spas braka

Datum objave: 

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Molitve za spas braka pomaže vam povezati se s Božjom ljubavlju i pruža utjehu i nadu u teškom životnom razdoblju obnove vaše veze.

Molitva za spas braka

Blaženi Oče,

stvoritelju ljubavi i obitelji, čuj moje molitve i pomozi mi u ovim teškim trenucima s mojim bračnim drugom.

Molim Te, milosrdni Bože, pomozi prevladati sve prepreke koje su se pojavile u mom braku. Osnaži ljubavnu vezu mene i mog/je partnera/ice, ponovno probudi iskru koja nas je nekada povezivala.

Podari nam mudrost, strpljenje i razumijevanje kako bismo prevladali sve nesuglasice i sukobe koji su se pojavili između nas.

Gospodine, znaš sve naše slabosti i mane. Molim Te oprosti nam sve naše pogreške i riječi koje smo izrekli jedno drugome u ljutnji i trenucima slabosti. Neka naša srca budu ispunjena oprostom i milosrđem.

Gospodine, povjeravam Ti svoj brak i sve naše nade i snove. Vodi nas prema sreći i blagostanju. Uzdam se u Tebe i vjerujem da činiš najbolje za moj brak.


TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Po Kristu, Gospodinu našem,

Amen.

Zaključak

Molitva za spas braka je važan duhovni alat koji nam omogućuje povezivanje s Božjom prisutnošću i ljubavlju. Kroz molitvu, tražimo Božje oproštenje, mudrost i razumijevanje, te snagu za prevladavanje poteškoća u braku.

Ova molitva jača našu vjeru u Božju moć obnove i iscjeljenja, otvarajući put za obnovu i izgradnju snažne i zdrave veze. Ona nam pruža duhovnu podršku i nadu prilikom suočavanja s izazovima uz Božje vodstvo u našem braku.


Za veću djelotvornost molitve, izmolite i sljedeću molitvu: