Početna » Molitve s nakanom » Molitva za određenu osobu

Molitva za određenu osobu

Zadnja nadopuna: 

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Molitva za određenu osobu namijenjena je onima koji imaju važnu ulogu u vašem životu. Molite za njihovo iscjeljenje i ohrabrite ih.

Pomolimo se.

Molitva za iscjeljenje određene osobe

Oče,

Tako je teško gledati kako _________ (navedite ime osobe) pati.

Ne čini se poštenim da mora podnijeti toliku bol. Iako sam nemoćan, vjerujem u Tvoju moć i sposobnost zakoračiti u ovu situaciju i potpuno promijeniti ishod. U vjeri se odazivam na obećanja u Tvojoj riječi da slušaš moje molitve i da ova molitve može pomoći.

Dakle, dovodim _________ (navedite ime osobe) pred Tebe i tražim tvoj iscjeljujući dodir u životu za tu osobu. Hvala ti na oproštenju grijeha i obećanju vječnog života, ali molim te da mu/joj pružiš snagu i sve što je potrebno.

Amen.


Ohrabrujuća molitva

Dragi Bože,


TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Molim se za _________ (navedite ime osobe) upravo sada. Molim se da mu/joj pomogneš u borbama kroz koje prolazi. Jer samo Ti znaš što mu/joj je potrebno u ovom trenutku.

Približi mu/joj se i dopusti da osjeti Tvoju svetu prisutnost. Otvori mu/joj oči, uši i srca za tebe. Pomozi da ima razboritost čuti Tvoj glas dok ga/ju vodiš u njihovim sljedećim koracima. Razgovaraj s njim/njom dok čita Tvoju riječ i donesi stihove ohrabrenja i utjehe.

Molim se Gospodine, da smiriš svaki strah ili tjeskobu koju možda osjeća. Zamijeni ga samopouzdanjem da posluša i vjerno prati Tvoju riječ. Molim se da mu/joj Tvoje vodstvo bude jasno od danas pa nadalje.

Po Kristu, Gospodinu našemu,

Amen.


Izmolite i sljedeću molitvu: