Početna » Molitve s nakanom » Molitva za miran san

Molitva za miran san

Zadnja nadopuna: 

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Molitva za miran san pomoći će Vam lakše zaspati i čvrsto sanjati. Ukoliko imate poteškoća s navedenim, uvedite ju u Vašu dnevnu rutinu.

Pomolite se.

Molitva za miran san

Milosrdni dobri Bože.

U predvečerje ovoga dana molim Te blagoslov za sve ljude koje sam danas susreo. Kod nekih sam osjetio da im je u životu teško, da se ne osjećaju blagoslovljeni.

Ti sada drži nad njima svoju blagoslovljenu ruku i blagoslovi njihovu večer i njihovu noć. Pošalji im snove koji će ih ispuniti radošću i sigurnošću da ih obavija Tvoje svjetlo i prožima Tvoja ljubav. Preobrazi spasonosnim snovima njihove teškoće i tamu, njihov strah i njihovu osamljenost. Pokaži im da im Ti sam govoriš u snu i daješ upute za život.

Na kraju ovog dana molim Te za blagoslovi za sve ono što sam danas započeo, daj da riječi koje sam danas govorio i odluke koje sam morao donijeti donesu blagoslov meni i ljudima oko mene. Blagoslovi moj san da bih se odmorio od tereta dana, da bih u snu uronio u Tvoju spasonosnu nazočnosti primio Tvoje upute za sljedeći dan.


TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Želim dopustiti da padnem u Tvoje dobre ruke i sve povjeriti Tebi, jer Ti ćeš sve najbolje voditi. Blagoslovi ovu večer i ovu noć ali i sve ljude koji se boje ove noći, i tame koja ih obavija.

Blagoslovi njihovu noć da postane za njih ozdravljujuća i spasonosna noć, noć u kojoj je Tvoje svijetlo jače od svake tame. Stoga blagoslovi ovu večer i noć koja se sada spušta na svijet da svima donese blagoslov i mir.

Amen.


Za veći blagoslov izmolite i sljedeću molitvu: