Početna » Molitve s nakanom » Molitve za majku

Molitve za majku

Zadnja nadopuna: 

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Molitva za majku idealan je način kako pokazati zahvalnost svojoj majci za sve. Za vas smo priredili 3 krasne i kratke molitve koje možete moliti kada god poželite.

Pomolimo se!

Molitva zahvale za majke

Dragi Bože,

Molimo se u znak zahvalnosti za naše majke koje su se pridružile Tebi u čudu rađanja novog života. Daj svim majkama potrebnu hrabrost da se suoče s neizvjesnom budućnošću koju život s djecom uvijek nosi.

Daj im snage da žive i da budu voljene i poštivane. Pruži im vjernu podršku muža, obitelji i prijatelja dok se brinu za fizički i duhovni rast svoje djece.

Daj im radost i užitak u njihovoj djeci da ih održite kroz kušnje majčinstva. Prije svega, daj im mudrosti da Ti se obrate za pomoć kada im je najpotrebnija.

Amen.

Molitva na majčin dan

Neka blagoslov Božanski
Bude posebno dragocjen i svijetao
Svim majkama na zemlji
Na ovaj blagoslovljeni dan –
Na Majčin dan!


TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Amen.

Molitva za majku (majčina ljubav)

Postoje trenuci kada samo majčina ljubav može razumjeti naše suze, može ublažiti naša razočaranja i smiriti sve naše strahove. Postoje trenuci kada samo majčina ljubav može podijeliti radost koju osjećamo.

Ima trenutaka kada samo majčina vjera nam može pomoći na životnom putu ulijevajući nam povjerenje koje trebamo iz dana u dan.

Majčino srce, majčinu vjeru i majčinu nepokolebljivu ljubav oblikovali su ih anđeli poslani od Boga odozgo.

Amen.


Za veći blagoslov izmolite i sljedeću molitvu: