Početna » Molitve s nakanom » Molitva za prekidanje prokletstva

Molitva za prekidanje prokletstva

Zadnja nadopuna: 

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Molitva za prekidanje prokletstva pomoći će vam uništiti prokletstvo koje vam drugi ljudi nanose uz Božju snagu i milosrđe.

Pomolimo se:

Molitva za prekidanje prokletstva

Svemogući Oče, oko mene postoje zle sile s kojima se ne mogu sam boriti. Ali Tvojom snagom i Tvojim milosrđem ja sam spašen, i ja sam pobjednik.

Ima ljudi, Gospode, koji mi ne žele dobro. Svaki dan se nadaju da će vidjeti kako ne uspijevam ili padam po strani.

Ali izjavljujem da je, uz Tvoju pomoć, svaki lanac zlih riječi izgovorenih protiv mene sada prekinut. Po Kristu, Gospodinu našemu.

Amen.

Ako moram i posred tjeskobe hoditi: ti me držiš na životu; proti bijesu neprijatelja mojih pružaš ruku svoju, desnica me tvoja zaštićuje. (Psalam 138,7)

Strah Gospodnji vodi k životu; u koga je on, toga ne posjećuje nesreća. (Mudre izreke 19,23)


TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Molitva protiv iskušenja zla

Nebeski Premilostivi Oče, ti si svemoguć i kraljuješ cijelom zemljom. Ne postoji ništa na ovom svijetu što bi moglo spriječiti ili poraziti Tvoju moć.

Zlo me možda pokušava iskušati na najprimamljivije načine, ali ti, O Oče, nikad ne napuštaš moju stranu, pogotovo u trenucima očaja.

O Gospode, molim tvoju zaštitu nad svojom obitelji, kao što majka čuva i čuva svoje novorođeno dijete. Omotaj nas u svoje nježne ruke pune ljubavi, o Gospode.

Amen.

Nikakvo oružje, što se kuje proti tebi, neće ništa opraviti. Svaki jezik, koji se podigne na te na sudu, dokazat ćeš krivim. To je baština sluga Gospodnjih i blagoslov njihov od mene”, veli Gospod. (Izaija 54,17)

Ako priznajemo grijehe svoje, vjeran je i pravedan, da nam oprosti grijehe i očisti nas od svake nepravde. (1. Ivanova 1,9)


Za veću djelotvornost molitve za prekidanja prokletstva izmolite i sljedeću molitvu:


Video molitva za prekidanje prokletstva