Početna » Molitve svecima » Molitva sv Benediktu

Molitva sv Benediktu

Zadnja nadopuna: 

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Potrebna Vam je zaštita od zla? Ili možda Oslobođenje? Molitva sv Benediktu je prava molitva za Vas. Izmolite ju i priuštite si blagoslov.

Pomolimo se:

Molitva sv Benediktu

Sveti Benedikte, ti si se potpuno predao Bogu i živio si samo za njega. Svojim primjerom, svojom vjerom i svojom ljubavlju prema Bogu potaknuo si tolike plemenite duše da prihvate ideale redovničkog života.

Svetošću svoje duše i poučljivošću od Duha Svetoga odupro si se sotoninoj moći da istrgneš od njegove vlasti duše koje je on htio zauvijek upropastiti. Oče Benedikte, zagovaraj nas kod Boga da privučeš k sebi sve duše koje poput tebe žele živjeti u vjernosti Evanđelja.

Sveti Benedikte, brani nas od zloga koji hoće da zastranimo s Božjeg puta, puta dobra, ljubavi i istine. Zaštiti nas od neprijateljevih zasjeda, spasi nas od njegovih zamki, učvrsti nas protiv napasti i budi uz nas na našem smrtnom času. Sveti Benedikte, miljeniče Božji, udalji od nas sile zla i nauči nas da u svakom času sačuvamo mir srca.

Amen.


TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Ova molitva je i znana kao: čudotvorna molitva sv Benediktu i molitva sv Benediktu za obranu od zloga


Molitva svetom Benediktu spasti će vas utjecaja Sotone!

Uz molitvu svetom Benediktu povezana je i medaljica njegovog lika koju su nosili s vjerom u njega te utjecali molitvom na svečev zagovor.

Medaljica nije talisman protiv problema u našim životima već je sredstvo koje nam pomaže u našem kršćanskom životu.

Ona predstavlja porast naše vjere i našeg povjerenja u Božju ljubav te zagovor svetog Benedikta. Ona je drevna molitva zaklinjanja protiv Sotone.

Noseći medaljicu svetog Benedikta pozivamo se pružati svjedočenja kršćanskog života.