Početna » Molitve s nakanom » Molitva Protiv Straha

Molitva Protiv Straha

Zadnja nadopuna: 

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Želite se riješiti straha i nemira?

Molitva protiv straha namijenjena je svima koji imaju problema s anksioznošću, unutarnjim nemirom i nesigurnošću. Ublažit ćete osjećaj panike, stresa i tjeskobe. Ona nije samo niz riječi upućenih Nebeskom Ocu, već i izraz duhovne snage i vjere.

Ova vam molitva pomaže suočiti se s izazovima i tjeskobama života te ima umirujuće djelovanje. Bez obzira na životne okolnosti, molitva protiv straha postaje izvor nade, hrabrosti i utjehe, koji povezuje pojedinca s Bogom.

Pomolimo se.

Molitva protiv straha

Gospodine, zahvaljujem ti što si moje svjetlo i moje spasenje – koga da se bojim? Ti si sidro i moćno uporište u mom životu, a budući da je moja nada u tebi, ne moram živjeti s duhom straha.

Kad se bojim, pomozi mi da se uzdam u tebe – u Boga, čiju ću riječ zauvijek hvaliti. Hvala ti što u ljubavi nema straha i što tvoja ljubav tjera strah.

Budući da si sa mnom, neću se bojati iako me deseci tisuća napadaju sa svih strana. Neću se bojati loših vijesti; moje je srce postojano, uzdam se u tebe.

Pomozi mi da budem snažan/na i hrabar/a, jer si sa mnom gdje god odem.

U Isusovo ime,


TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Amen!

Zašto moliti ovu molitvu?

Molitva protiv straha postaje izvor snage, utjehe i smirenosti u suočavanju s izazovima života. Kroz njezine riječi, vjernik traži Božju prisutnost i zaštitu, oslobađajući se tereta straha i tjeskobe.

Molitva postavlja temelj unutarnje sigurnosti, podsjećajući nas na vjeru u Božju dobrohotnost i moć. Moljenje ove molitve pruža duhovni okvir za suočavanje s nesigurnostima, potiče pouzdanje u Božji plan i unutarnji mir koji nadmašuje svjetovne strahove.

Postoje mnogi biblijski stihovi o strahu koje možemo koristiti da ohrabrimo svoja srca kada se osjećamo tjeskobno i uplašeno.

Nalazite li se osakaćeni i paralizirani strahom? Bog nije namjeravao da živimo svoj život ispunjen brigom i tjeskobom, već da živimo moćne živote ispunjene radošću i mirom.

Biblija ima mnogo primjera pobožnih muškaraca i žena koji nisu dopustili da ih obuzme strah, već su hrabrošću i odvažnošću postigli velike stvari.


Video molitva protiv straha


Za moćniji blagoslov izmolite sljedeću molitvu: