Početna » Osnovne molitve » Molitva Gospi od brze pomoći

Molitva Gospi od brze pomoći

Zadnja nadopuna: 

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Snašle su vas nevolje i neprilike? Potrebna vam je neprestana i brza pomoć? Molitva Gospi od Brze Pomoći pomoći će vam prebroditi te teške situacije.

Molitva Gospi od Brze Pomoći predstavlja moćan iskaz vjere i nade u presvetu Djevicu Mariju u teškim trenucima. Blažena Djevica Marija, koja se poštuje kao Majka Božja, priziva se kao zagovornica jer pruža brzu pomoć i zaštitu u teškim situacijama i hitnim potrebama.

Ova molitva spaja nas s duhovnim izvorom snage i utjehe, podsjećajući nas na važnost vjere u Božju providnost i Marijinu nesebičnu ljubav prema svim ljudima.

Pomolimo se.

Molitva Gospi od brze pomoći

O Marijo, majko Božja, Ti koja znaš za jade i nevolje ovoga svijeta, bdij bez prestanka nad nama i nad cijelom Crkvom svoga Sina i budi nam uvijek našom Gospom Brze pomoći.

Pohiti, da nam pomogneš u svim našim potrebama, posebno … (*navedite ime*), budi nam utočištem za ovog prolaznog života i isprosi nam život vječni, po zaslugama Isusa, svoga Sina, Gospodina i Otkupitelja našega.


TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Amen.

Zašto moliti ovu molitvu?

Molitva Gospi od Brze Pomoći ima duboko duhovno značenje jer se traži zagovor Blažene Djevice Marije, Majke Isusa, za brzu pomoć i zaštitu u trenucima potrebe, tjeskobe i opasnosti. Ova molitva potiče nas da se okrenemo Mariji za utjehu te da osjetimo njezinu majčinsku prisutnost u svojim životima.

Molitva također naglašava vjeru u moć Božje providnosti i Marijinu ulogu kao zagovornicu kod njezina Sina. Molitva Gospi od Brze Pomoći pruža duhovni oslonac, utjehu i nadu u teškim trenucima i podsjeća nas na potrebu da se povjerimo Božjoj volji i Marijinom zagovoru u našem životu.


Za dodatan blagoslov izmolite i sljedeću molitvu.