Početna » Krunice » Krunica plamena ljubavi

Krunica plamena ljubavi

Zadnja nadopuna: 

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Krunica plamena ljubavi posvećena je Majci Božjoj i njenom bezgrješnom Srcu. Cilj ove molitve je produbiti duhovnu povezanost s Bogom i presvetom Djevicom Marijom i pomoći nam da osjetimo Njihovu ljubav u našem životu. Ako želite produbiti svoju vjeru, očistiti svoju dušu od grijeha ili pak moliti za neku voljenu osobu, ova krunica je odličan izbor za Vas.

Krunica plamena ljubavi

Molbe i obećanja Isus i Marije

1. Prva moja molba: Častite javno pet svetih Rana moga Božanskog Sina!

Neka to ne bude nikakva privatna pobožnost, nego javno čašćenje.

2. Što se tiče čašćenja svetih pet Rana riječi Isusa i Marije potpuno se slažu na sljedeći način:

„ Na čast mojih pet Rana prekrižite se pet puta uzastopce.“ Kod toga prinosite sami sebe, sjedinjeni u mojim Ranama, milosrđu nebeskog Oca. Dok se križaš gledaj u moje okrvavljene oči, uroni u njih, i misli na udarce što sam ih također i od tebe primio.

3. Održavajte sveti sat u obitelji!

Četvrtak i petak smatrajte kao posebne dane milosti.

U ta dva dana dajte, na sasvim poseban način, zadovoljštinu mojem Božanskom Sinu! Ispunite taj sveti sat svetim pjesmama, razmatranjima, različitim molitvama kao npr. Krunicom. Započnite sveti sat na čast svetim pet Ranama s križanjem pet puta uzastopce. Isto tako valja da ga i završite. Upalite jedno svjetlo, na primjer svijeću za sjećanje na moje obećanje. Pohađajte često Presveti Sakrament!

4. Ja molim Svetog Oca da se blagdan Plamena Ljubavi moga Neokaljanog Srca obdržava 2. veljače na Svijećnicu.

5. Svoj posebni blagoslov dajem po Svetom Ocu onim roditeljima, koji, primajući moju božansku volju, sudjeluju u mojem stvarateljskom djelu.

6. Kad sudjelujete u jednoj Svetoj Misi, koja nije za vas obvezatna, tada moj Plamen Ljubavi ovija onu osobu za koju je vi prinosite. Za vrijeme sudjelovanja u toj svetoj Misi povećat će se zasljepljenje Sotone prema mjeri vaše revnosti.

7. Milostivo djelovanje moga Plamena Ljubavi proširuje se i na umiruće i na duše u čistilištu!

Moja molba: Porazdijelite se među sobom tako, da ni jedna minuta noći ne ostane bez noćne straže! Dokle god netko – pozivajući se na moj Plamen Ljubavi – održava noćno klanjanje, tako dugo neće ni jedan jedini umirući u njegovoj okolini biti osuđen.

Što je usrdnija molitva, to će više Sotona biti zaslijepljen, a siromašni umirući crpsti će novu snagu, da mogne pravilno odlučivati o svojoj budućoj sudbini.


TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

8. Tko svakog ponedjeljka strogo posti o kruhu i vodi, oslobađa jednu svećeničku dušu iz mjesta očišćenja. Ne mora se gladovati, mora se uzeti kruh i voda. Pokojnog člana obitelji, koja obdržava sveti sat u četvrtak ili petak i ako jedan samo član te obitelji strogo posti jedan dan o kruhu i vodi, ja ću unutar osam dana osloboditi dušu iz čistilišta.

9. Tko, pozivajući se na moj Plamen Ljubavi, moli 3 Zdravo Marije, oslobađa jednu dušu iz čistilišta.

Tko u mjesecu studenom pozivajući se na moj Plamen Ljubavi, moli samo 1 Zdravo Mariju, oslobađa 10 duša iz čistilišta.

„ Djeco moja, ruka moga Božanskog Sina upravo se sprema da udari; jedva Ga mogu više zadržati. Pomozite mi! Ako zazivate moj Plamen Ljubavi, mi ćemo spasiti svijet!“

ISUS: „ I od smješka moje Majke zemlja će zasjati blistavim sjajem!“

Molite se Sv. Josipu:

Sveti Josipe, Ti si tražio sklonište Majci Božjoj u Betlehemu. Pomozi i nama, da tražimo sklonište Plamenu njezine Ljubavi u ljudskim srcima. Amen.“

Krunica srcu bezgrješne Djevice Marije

Na početku: Na čast svetih Pet Rana božanskog Otkupitelja pet puta se prekrižimo.

Na velika zrna: Žalosno i bezgrješno Srce Marijino, moli za nas koji se Tebi utječemo

Na mala zrna: Majko, spasi nas Plamenom Ljubavi svoga Neokaljanog Srca.!

Na koncu 3 puta: Slava Ocu

Majko Božja preplavi cijelo čovječanstvo milostivim djelovanjem svoga plamena ljubavi, sada i na čas do smrti naše. Amen.

Zaključak

Molitva Krunice plamena ljubavi pomaže u produbljenju našeg duhovnog života. Redovito moljenje ove krunice pomaže da osjetite Božju prisutnost u Vašem životu, da se oslobodite se grijeha i iskušenja te da ojačate svoju vezu s Marijom i Bogom. Kroz ovu molitvu možete sa sigurnošću predati svoje brige i probleme Bogu i Mariji te osjetiti njihovu ljubav i podršku u teškim životnim trenucima, ali i svakodnevnim izazovima.