Početna » Molitve s nakanom » Molitva sv. Leopoldu za oboljele od tumora

Molitva sv. Leopoldu za oboljele od tumora

Zadnja nadopuna: 

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Molitva sv. Leopoldu za oboljele od tumora je korisna jer može pružiti utjehu i nadu ljudima koji se suočavaju s tom teškom bolesti. Molitva može biti način da se povežete s Bogom i pronađete unutarnji mir, snagu i vjeru u borbi protiv bolesti.

Molitva sv. Leopoldu je također izvor podrške i pomoći u najtežim trenucima kada se suočavate s boli i tjeskobom. Neki ljudi čak vjeruju da molitva može imati iscjeliteljsku moć i da se molitvom može zatražiti Božje milosrđe i blagoslov u borbi protiv te teške bolesti. Molitva sv. Leopoldu svakako pruža utjehu i nadahnuće te nadu i hrabrost u teškim vremenima.

Molitva sv. Leopoldu za oboljele od tumora

Dragi sveti Leopolde,

ti si uvijek pomagao i tješio one koji su ti se utjecali u svojim duhovnim i materijalnim potrebama. Potaknut velikim pouzdanjem i ja se utječem tebi koji si tako bogat dobrostivošću i velikodušnošću.

U svome si životu iskusio nemir i nevolju življenja s tumorom: budi uz mene. Ti poznaješ moju tjeskobu i strepnju: priteci mi u pomoć. Podupri moju vjeru, ojačaj moju nadu, izmoli mi milost da se mogu nositi s mojim trpljenjima i podnijeti lijekove za ovo zlo koje me snašlo te da ovu kušnju prebrodim u pozitivnom duhu. Zagovaraj me kod Oca kako bi moje srce našlo mir i pravi spokoj. Daj da uzmognem, zahvalna srca, zahvaljivati milosrdnom Bogu kojega si ti sam nazvao “liječnikom i lijekom”.


TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Po Kristu Gospodinu našem,

Amen.

Zaključak

Sveti Leopold je posebno poštovan među katolicima koji traže iscjeljenje od raznih bolesti, posebice tumor. Naime, sveti Leopold je sam iskusio bol i patnju uzrokovanu tumorom te se iznimno brinuo za bolesne i umiruće. Njegova vjera, hrabrost i predanost služenju drugima inspiriraju mnoge vjernike koji se uzdaju u njegov zagovor u svojim molitvama. Neka snaga svetog Leopolda pređe na vas u ovim teškim trenucima i neka vam pruža potrebnu pomoć i vjeru uz molitvu sv. Leopoldu za oboljele od tumora.