Početna » Molitve s nakanom » Molitva sv. Leopoldu za oboljele od tumora

Molitva sv. Leopoldu za oboljele od tumora

Zadnja nadopuna: 

Molitva sv. Leopoldu za oboljele od tumora je korisna jer može pružiti utjehu i nadu ljudima koji se suočavaju s tom teškom bolesti. Molitva može biti način da se povežete s Bogom i pronađete unutarnji mir, snagu i vjeru u borbi protiv bolesti.

Molitva sv. Leopoldu je također izvor podrške i pomoći u najtežim trenucima kada se suočavate s boli i tjeskobom. Neki ljudi čak vjeruju da molitva može imati iscjeliteljsku moć i da se molitvom može zatražiti Božje milosrđe i blagoslov u borbi protiv te teške bolesti. Molitva sv. Leopoldu svakako pruža utjehu i nadahnuće te nadu i hrabrost u teškim vremenima.


TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Molitva sv. Leopoldu za oboljele od tumora

Dragi sveti Leopolde,

ti si uvijek pomagao i tješio one koji su ti se utjecali u svojim duhovnim i materijalnim potrebama. Potaknut velikim pouzdanjem i ja se utječem tebi koji si tako bogat dobrostivošću i velikodušnošću.

U svome si životu iskusio nemir i nevolju življenja s tumorom: budi uz mene. Ti poznaješ moju tjeskobu i strepnju: priteci mi u pomoć. Podupri moju vjeru, ojačaj moju nadu, izmoli mi milost da se mogu nositi s mojim trpljenjima i podnijeti lijekove za ovo zlo koje me snašlo te da ovu kušnju prebrodim u pozitivnom duhu. Zagovaraj me kod Oca kako bi moje srce našlo mir i pravi spokoj. Daj da uzmognem, zahvalna srca, zahvaljivati milosrdnom Bogu kojega si ti sam nazvao “liječnikom i lijekom”.

Po Kristu Gospodinu našem,

Amen.

Zaključak

Sveti Leopold je posebno poštovan među katolicima koji traže iscjeljenje od raznih bolesti, posebice tumor. Naime, sveti Leopold je sam iskusio bol i patnju uzrokovanu tumorom te se iznimno brinuo za bolesne i umiruće. Njegova vjera, hrabrost i predanost služenju drugima inspiriraju mnoge vjernike koji se uzdaju u njegov zagovor u svojim molitvama. Neka snaga svetog Leopolda pređe na vas u ovim teškim trenucima i neka vam pruža potrebnu pomoć i vjeru uz molitvu sv. Leopoldu za oboljele od tumora.